As-Schilderijen

Asverwerking in een schilderij

As-Schilderijen

Zuiver linnen schilderdoeken

Onze schilderdoeken zijn vervaardigd van hoogwaardig zuiver linnen van 335 grs./m2 met een 3-laags gesso preparatie. De spielatten zijn van zweeds verlijmd (gevingerlast) vurenhout. Het linnen is aan de achterzijde geniet, waardoor de zijkanten beschilderbaar zijn. 

Kwalitatief zeer hoogwaardige schilderdoeken die bij een goede behandeling absoluut niet kromtrekken. Al onze as-schilderijen zijn geheel opgebouwd uit kunsthars en dat zal gerand staand voor een luxe uitstraling en een goed behoud van uw as-schilderij. Tevens is het mogelijk om uw schilderij af te kunnen nemen met een vochtige doek.

Bewerking met een speciale laag

Al onze as-schilderijen worden bewerkt met een speciale laag, dat verkleuring tegen zal gaan. Kunst hoort niet in de zon te hangen maar soms ontkom je er gewoon niet aan. Wij van As creations vinden het belangrijk dat uw schilderij levenslang mooi zal blijven en u er de warmte en liefde uit zal kunnen halen op de momenten dat u dat nodig heeft.

Wij bieden vele verschillende formaten as-schilderijen. Vanaf 30 x 40 cm heeft u al een uniek en tijdloos schilderij.

Onze formaten zijn:

  • 30 x 40 cm.
  • 30 x 60 cm.
  • 40 x 40 cm.
  • 40 x 60 cm.
  • 50 x 50 cm.
  • 50 x 70 cm.
  • 60 x 70 cm.
  • 70 x 70 cm.

Staat het formaat van uw wens er niet tussen, mail of bel dan gerust met onze klantenservice. Dan kijken wij naar een passende mogelijkheid.

Ronde of hart vorm canvassen kunnen op ook op bestelling worden gemaakt.

Asverwerking in het schilderij

Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van asverwerking. De as kan als u dat wenst zichtbaar en voelbaar zijn in het schilderij. Ook is het mogelijk om de as zo te verwerken dat het over het hele schilderij verspreid is en één geheel zal vormen. Tevens bieden wij veel mogelijkheden qua kleur, zo heeft u de keuze uit bijna alle ralkleuren. Er kan zelfs naar wens verschillende soorten glitter aan het schilderij toegevoegd worden.

3D as-schilderij

Nergens zult u deze vorm van asverwerking nog tegenkomen, wij hebben deze speciaal ontworpen om een extra touch te geven aan de verwerken van as.

Hierbij kunt u denken aan een achtergrondkleur naar keuze met daarop gemaakt van hars harten, vlinders,veren en sterren deze gevuld met as van uw naasten. Ook bieden wij de mogelijkheid deze naar wens te kleuren of glitter daaraan toe te voegen.

Geode as-schilderij

Ook hebben wij binnenkort de mogelijkheid om de as te verwerken in een geode schilderij. Dit is een schilderij wat de binnenkant van een geode zal symboliseren. Hierbij kunt u ook denken aan het toevoegen van edelstenen.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!