Butterfly Art/Vlinder kunst

Butterfly Art/ vlinder kunst

symbolische betekenissen van een vlinder

De vlinder heeft meerdere symbolische betekenissen. Als algemeen symbool symboliseert de vlinder de kortstondigheid van het leven, dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur. Vlinders lijken welhaast te dansen als ze op de bloemen neerstrijken. Ze herinneren ons eraan dat we in het leven de dingen niet zo serieus moeten nemen. Ze wekken een gevoel van lichtheid en vreugde in ons op en houden ons voor dat het leven een dans is en dansen op zich al grote vreugde schenkt.

As Creations maakt deze vlinder tastbaar en zal u eraan herinneren de mooie momenten te koesteren en te genieten van elke dag dat u weer nieuwe herinneringen maken mag.

As Creations citeert:

We prepareren en verwerken deze prachtige vlinders zelf. De vlinders bestellen we bij speciale vlinderboerderijen, waar ze speciaal gekweekt worden en dr natuurlijke habitat is nagebootst. Waar ze dr hele leven volledig leven, van eitje tot larve, van rups tot pop en uiteindelijk komen ze uit dr cocon en fladderen ze rond om weer een paar maatje te vinden. Dan begint de cyclus weer opnieuw. Ondertussen sterven ze en worden ze opgeraapt. Daardoor zijn er ook kwaliteit verschillen en zitten er ook altijd wel kleine mankementen aan. 

Doordat ze deze boerderijen hebben, is er werkgelegenheid voor de lokale bevolking. En doen ze dus niet aan het normale boerenleven, waardoor er dus ook geen natuurgebied opgeofferd moet worden voor de landbouw. Zo blijft er voor vele diersoorten dr habitat bewaard.

Omdat de vlinders ook zo gekweekt worden, overleeft er ruim 95% van de eitjes tov in de natuur, waar maar ongeveer 5% overleeft. Door deze hoeveelheid zetten ze de vlinders uiteindelijk ook in diverse gebieden uit, om daar ook de populaties in stand te houden.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!