Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
53 berichten.
Yvonne Yvonne uit Eindhoven schreef op maart 18, 2019 om 3:57 pm:
Ik heb vandaag een prachtige hanger met haar en as voor mijn man en een supermooie bedel met haar en as voor mij als prachtig aandenken aan onze overleden lieve zoon mogen ontvangen. Wij kunnen hem nu altjjd bij ons hart dragen. Dankjewel lieve Angela voor de goede zorgen
Martin Doornebosch Martin Doornebosch uit Twello schreef op maart 16, 2019 om 1:26 pm:
Vorige week een hanger opgehaald net een hartje heb daar in een haar lokje van mijn helaas overleden vrouw gedaan erg mooi Dank je wel.
Jutta Siemerink Jutta Siemerink uit Doetinchem schreef op februari 15, 2019 om 2:32 pm:
Nog mooier dan gehoopt en gedacht....dankjewel Angela, voor het tot “leven” brengen van mooie ideeen!! ❤️
Martin Martin uit Twello schreef op februari 11, 2019 om 3:22 pm:
Vandaag een 300 uren lampje opgehaald voor bij de foto van mijn helaas overleden vrouw. Erg mooi ben er super blij mee
Nancy Berndsen Nancy Berndsen uit Valkenswaard schreef op januari 31, 2019 om 7:00 pm:
Al een paar jaar op zoek naar iets moois om de haartjes van ons mecheltje Dyno in te laten verwerken. Veel gezien maar het wow gevoel was er nooit.. Tot ik bij Angela terecht kwam en daar precies zag wat ik graag wilde..Omdat ik bang was dat de haartjes in de post kwijtraakte ben ik zelf naar Deventer gereden,werd daar hartelijk ontvangen, er was begrip en medeleven..Zo fijn dat je de tijd hebt om even je verhaal te doen en uit te leggen wat je graag wil.Ik zag zoveel mooie dingen dat ik uiteindelijk een pootje en een hart heb gekozen.. Angela ik kan je niet genoeg bedanken..je bent een fantastische lieve vrouw die het gewoon snapt! Tranen van gemis worden tranen van trots omdat ik een heel bijzonder en zelf gekozen tastbare herinnering hebt aan ons dametje Dyno!
Amy Amy schreef op januari 20, 2019 om 5:05 pm:
Na het overlijden van mijn lieve pony afgelopen september, heb ik een tijd gezocht naar een mooi sieraad voor haar as. Veel dingen zijn heel standaard en vond ik niet mooi of ontzettend duur. Uiteindelijk kwam ik bij ascreations uit. Ik heb een hele mooie hanger ontvangen met as en haar waar ik ontzettend blij mee ben, heel erg dierbaar.Heel erg bedankt voor deze mooie, tastbare herinnering!
Irma Irma schreef op december 23, 2018 om 8:16 am:
Al 2 jaar gezocht naar een mooi assierraad. Ook wel wat aangeschaft, maar het bleef altijd maar in de kast liggen omdat het net niet bij me paste of ik het niet graag droeg. Het mooie hartje wat As Creations voor mij heeft gemaakt doe ik nooit meer af.
Maria scholten Maria scholten uit Zutphen schreef op december 18, 2018 om 5:15 pm:
Na lang zoeken naar een urn voor mijn kleine vriendje, kwam ik deze pootjes tegen! Ik kon zelf mijn kleuren combinatie kiezen, en ze zijn echt prachtig geworden! Angela heeft hart voor haar werk!❤️
Babette Babette uit Deventer schreef op december 18, 2018 om 3:11 pm:
Werden met open armen ontvangen. Zoveel liefde en begrip die je krijgt om je dierbare een mooie plek te kunnen geven. Prachtige hart laten maken, heel speciaal en met zoveel liefde gemaakt. Heel dankbaar hiervoor. Service is super en er wordt ook echt geluisterd naar je wensen.
Melanie Melanie uit Zandpol schreef op november 26, 2018 om 8:41 pm:
Geweldig mooie hangers laten maken. Heel erg blij met deze prachtige sieraden. Heel lief en persoonlijk
marouscha marouscha uit kijkduin schreef op oktober 23, 2018 om 11:33 am:
As Creations heeft voor ons een hele mooie chrystalhanger gemaakt waar de as van onze overleden zoontje in is verwerkt. Wij werden erg goed begeleid en op de hoogte gehouden tijdens het maakproces en ook wij ontvingen een mooie persoonlijk kaart! Liefs Marouscha
Jet Aarnink Jet Aarnink uit Sneek schreef op oktober 23, 2018 om 8:26 am:
As Creations heeft voor ons een schilderij gemaakt met blauwe kleuren en de as van onze vader, die hield van de zee en de kleur blauw. De empathie wat bovenaan staat bij as creations heeft ons ook geholpen met de verwerking van het verlies van onze vader. Ook de persoonlijke kaart heeft ons diep geraakt. Dank jullie wel..
Jirina Jirina uit Heenvliet schreef op oktober 16, 2018 om 2:22 pm:
Heb een gedenkpootje bestelt van mijn lieve Berlioz. Hij is super mooi geworden en ben er erg dankbaar voor.
Yrea Yrea uit Hellevoetsluis schreef op oktober 5, 2018 om 7:41 pm:
Deze geweldige lieve vrouw met een hart van goud heeft voor onze zoontje een kleine roze vlinder gemaakt met as van ons dochtertje/zusje zodat hij haar toch vast kan houden en bij kan houden. Echt super emotioneel hoe hij er over waakt. Dankzij deze topper. En ze leeft zo onzettend met je mee en een luisterend oor dat was super fijn. Dankje wel lieverd voor het maken Groetjes van ons
Miranda Miranda uit Den haag schreef op september 23, 2018 om 3:42 pm:
Deze lieve vrouw heeft mij een mooie keting met een foto laten winnen met de foto van een overleden moeder van een vriendinnetje van me kinderen van school ze was er super blij mee en hij is erg mooi geworden nogmaals super bedankt .en ga er zelf ook een van me vader bestellen 😍😍😍😍😍🤩
Joanne stam Joanne stam uit Nijmegen schreef op september 23, 2018 om 12:40 pm:
Deze topper heeft een prachtige ketting gemaakt met een pluk haren van mijn oma😍 ik had speciale wensen en ze heeft aan alles voldaan🤗 beter nog. Ze overtrefte al mijn verwachtingen😍 de haren van mijn oma waren verkleurd en dit is in het hart niet te zien en ik draag haar weer met trots. Het is een lieverd met een hart van goud en dat is ook in haar werk terug te zien wat het extra waardevol is💞 en extra speciaal en persoonlijk💞 deze topper en haar kunst raad ik iedereen aan😘
Suus Bidotti-Koster Suus Bidotti-Koster uit Deventer schreef op september 9, 2018 om 11:15 am:
vrijdag 06-09-2018 vandaag onze prachtige ketting mogen ophalen die we van angela cadeau hebben gekregen. Met geen pen is te beschrijven hoe dankbaar en prachtig de ketting is !!
Doortje Doortje uit Zevenaar schreef op september 7, 2018 om 4:05 pm:
Vandaag heb ik een hele mooie ketting? ontvangen met de foto van mijn overleden vader. Angela hartstikke bedankt ook voor het mee denken je bent een lieve schat. Heb vanaf vandaag me papa altijd bij me.
Jefke Jefke uit Arnhem schreef op september 3, 2018 om 5:23 pm:
Super dankbaar voor het gedenk.sterretje dat wij mochten ontvangen na her verliezen van ons stil geboren kindje.
Daphne notten Daphne notten uit Uden schreef op augustus 9, 2018 om 12:21 pm:
Vandaag mijn hondenpootje ontvangen met haartjes van mijn Lola. Zo mooi gedaan zo mooi aandenken. En dan nog een mooie kaart met foto van Lola erbjj. Nogmaals super bedankt voor de geweldige service.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -18:00 uur
zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Het is ook mogelijk om na 18.00 uur een afspraak te plannen.

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL