Huisdieren & Paarden

mogelijkheden voor huisdieren en paarden

Wij van As Creations bieden ook de mogelijkheid om de crematie-as, haar, vacht of pootafdruk van uw geliefde huisdier/paard te verwerken in een tastbaar herinneringsproduct. Hierbij kunt u denken aan een hoefijzer, memorie heart, star, dierenpootje of schilderij opgebouwd uit kunsthars met daarin verwerkt de crematie-as, manen/haar, pootafdrukje of snorharen van uw geliefde huisdier/paard. Ook voor de kleinere huisdieren zoals hamsters, konijnen, kippen, muizen etc hebben wij mooie producten waar de warmte en liefde tast en voelbaar zal zijn elke keer als u er naar zult kijken. Wij bieden vele mogelijkheden qua vorm, verwerking, formaat en kleur.

Ook is het mogelijk om ervoor te kiezen om de crematie-as, of de manen/haren te laten verwerken in onze uniek as-sieraden. Heeft u een andere wens of een idee laat het ons dan gerust weten dan zoek we samen naar een manier om een mooie tastbare en blijvende herinnering te creëren. 

Heeft u vragen over een van deze gedenkproducten,bel of mail ons dan gerust , of maak gebruik van ons Contactformulier wij helpen u graag met het vinden van uw tastbare herinnering.

 

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL