Memorie Hearts & Stars

Troost en liefde

Memorie Hearts & Stars

Wij leveren de volgende Memorie Hearts & Stars. Klik op elk onderdeel om snel naar uw keuze te gaan.

Memorie Heart

Ons memorie heart is te specialiseren door asverwerking, of om een foto of haarlok toe te voegen. Uiteraard is het ook mogelijk om twee dingen toe te voegen zoals as en een foto. 

Onze memorie hearts zijn van nature transparant en kunnen gevuld worden met een kleur naar keuze. Ook is het een optie om glitter aan het memorie heart toe te voegen, kortom is er veel mogelijk om een zo mooi mogelijke herinnering te maken. De afmetingen van ons memorie heart is 14 x 14 cm en is vlak aan de achterzijde zodat deze ook eventueel neergelegd kan worden.

Aswerwerking:

1 eetlepel zal voldoende zijn.

Little Heart

Wij bieden naast onze memorie hearts ook de kleinere variant daarop aan, de little heart. De little heart is ook van nature transparant maar kan ook weer gevuld worden met kleur en eventueel glitter naar keuze. De afmeting van onze little hearts is 6 x 6 cm en is vlak aan de achterzijde zodat deze ook eventueel neergelegd kan worden.

Vooral voor kinderen kan dit troost en liefde bieden na een gemis van een dierbare, het heart kan neergelegd worden of vast worden gehouden om toch even het gevoel te krijgen dat je dierbare nog bij je kan zijn. U kunt tevens kiezen uit een kleine standaard om uw little heart op te kunnen zetten. Ook is het mogelijk hier een naam of geboortedatum aan toe te voegen.

Aswerwerking:

1 theelepel zal voldoende zijn.

Little Star

Wij bieden naast onze memorie hearts ook de kleinere variant daarop aan, de little stars. De little star is ook van nature transparant maar kan ook weer gevuld worden met kleur en eventueel glitter naar keuze. 

Vooral voor kinderen kan dit troost en liefde bieden na een gemis van een dierbare, het star kan neergelegd worden of vast worden gehouden om toch even het gevoel te krijgen dat je dierbare nog bij je kan zijn. U kunt tevens kiezen uit een kleine standaard om uw little star op te kunnen zetten. Ook is het mogelijk hier een naam of geboortedatum aan toe te voegen.

Erg geschikt voor kinderen

Onze Little Stars (en ook de Little Hearts) zijn erg geschikt voor kinderen zodat je dierbare opa, oma, vader, moeder, broer of zusje toch nog bij je kan dragen en wat het dan nog tastbaar zal maken.

De little stars zijn vlak aan de achterzijde zodat deze ook neergelegd kunnen worden op een speciale plek. Ook bieden wij de mogelijkheid om de sterren in een diepe foto/wandlijst te  doen, eventueel kan daar ook een foto aan toegevoegd worden.

Afmetingen: 4,5 x 4,5 cm.

Aswerwerking:

1 theelepel zal voldoende zijn.

Kleuren toevoegen

Het is mogelijk om de volgende kleuren toe te voegen aan onze memorie hearts, little hearts stars:

  • Diep paars
  • Magenta (rose)
  • Zwart
  • Oranje
  • Geel
  • Blauw
  • Wit

Mogelijkheden asverwerking

As heeft een verschillende structuur en aan de hand daarvan gaan wij kijken wat het mooiste effect zal hebben bij het verwerken in onze memorie producten. Wij zijn zelf bij verschillende crematoriums geweest om te kijken in theorie hoe het proces van een crematie in zijn werk gaat om zo ook dichterbij de dierbaren te komen die helaas niet meer onder ons mogen zijn.

De as kan bij ons verwerkt worden in het gehele memorie product en zal soms dan niet zichtbaar meer zijn. Ook verwerken we de as in de randen zodat de kleur in het midden beter zichtbaar zal zijn. Ook is het mogelijk om de as in het midden te verwerken. De as zal vaak toch zinken vaak is dit op te lossen om een transparante hars laag voor te mengen waardoor de as anders zal gaan vormen.

Als wij as overhouden in het verwerkingsproces dan zal dit samen met het memorie product naar uw terug gestuurd worden.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -18:00 uur
zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Het is ook mogelijk om na 18.00 uur een afspraak te plannen.

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL