Memorie Heart, Little heart & Stars

Memorie Heart, little heart & Stars

Wij leveren de volgende Memorie Hearts & Stars. Klik op elk onderdeel om snel naar uw keuze te gaan.

Memorie Heart

Ons memorie heart is geheel tastbaar te maken door crematie-as, haar, zand uit uw geboorteland, melktandjes,of een foto of andere persoonlije items hieraan toe te voegen. Uiteraard is het ook mogelijk om meerder herinneringen toe te voegen zoals as en haar. 

Onze memorie hearts zijn van nature transparant en kunnen gevuld worden met een kleur naar wens en gevoel. Ook is het mogelijk om glitter, gouden of zilveren vlokjes of bedels aan het memorie heart toe te voegen, om zo een eigen persoonlijke en tastbare herinnering te maken.De afmeting van ons memorie heart is 14 x 14 cm en is vlak aan de achterzijde zodat deze zowel op een standaard als plat neergelegd kan worden. Bij onze memorie hearts zit een transparante standaard.

Hoeveel crematie-as hebben wij nodig voor uw tastbare herinnering:

Ongeveer 1 eetlepel crematie-as hebben wij nodig. De crematie-as wat wij overhouden wordt met uw tastbare herinnering weer mee gestuurd.

Little Heart

Wij bieden naast onze grote memorie heart ook de little heart aan om te vullen met uw tastbare persoonlijke herinnering. Ons little heart is ook van nature transparant maar kan gevuld worden met uw eigen kleur naar wens en gevoel. Aan ons little heart kan ook glitter, gouden vlokjes, zilveren vlokjes of bedels toegevoegd worden. Een foto is helaas niet mogelijk verwege de te kleine afmeting. De afmeting van ons little hearts is 6 x 6 cm en is vlak aan de achterzijde zodat deze zowel op een standaard als plat neergelegd kan worden.Bij onze little hearts zit een kleine transparante standaard.

Vooral voor kinderen kan een little heart troost en liefde bieden na een gemis van een dierbare, ons little heart kan neergelegd worden op een speciale gedenkplek of vast worden gehouden om toch even het gevoel te krijgen dat je dierbare nog bij je kan zijn.

HOEVEEL CREMATIE-AS HEBBEN WIJ NODIG VOOR UW TASTBARE HERINNERING:

Ongeveer 1 theelepel crematie-as hebben wij nodig. De crematie-as wat wij overhouden wordt met uw tastbare herinnering weer mee gestuurd.

Little Star

Naast onze memorie heart en little heart bieden wij ook de mogelijkheid om uw herinnering te verwerken in onze little stars. Onze little star is ook van nature transparant maar kan gevuld worden met uw eigen kleur naar wens en gevoel maar ook is het mogelijk om glitters, gouden vlokjes, zilveren vlokjes hieraan toe tevoegen. 

Omdat onze little stars zo klein zijn is deze vooral voor kinderen fijn om vast houden of om bij zich te dragen. Dit mag troost en liefde bieden na een gemis van een dierbare. Onze little star kan ook neergelegd worden op een speciaal gedenkplekje. Ook is het mogelijk om deze little stars glow in the dark te maken zodat deze een zachte gloed geven wanneer het donker is./p>

Afmetingen: 4,5 x 4,5 cm.

HOEVEEL CREMATIE-AS HEBBEN WIJ NODIG VOOR UW TASTBARE HERINNERING:

Ongeveer 1 theelepel crematie-as hebben wij nodig. De crematie-as wat wij overhouden wordt met uw tastbare herinnering weer mee gestuurd.

Kleuren toevoegen

Het is mogelijk om de volgende kleuren toe te voegen aan onze memorie hearts, little hearts stars:

  • Diep paars
  • Magenta (rose)
  • Zwart
  • Oranje
  • Geel
  • Blauw
  • Wit

Crematie-as

Crematie-as kan verschillen van kleur en structuur. As Creations bekijkt samen met u de mogelijkheden en gaat samen met u bekijken wat uw wens is en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bij verschillende crematoriums geweest om te kijken in theorie hoe het proces van een crematie in zijn werk gaat om zo ook dichterbij de dierbaren te komen die helaas niet meer onder ons mogen zijn.

De as kan bij ons op verschillende manieren in onze memorie producten verwerkt worden. Zo is het mogelijk om de as zowel in zicht als onzichtbaar te verwerken. Ook kunnen we een deel van het memorie product transparant houden wat een heel mooi resultaat geeft.

Als wij crematie- as overhouden in het verwerkingsproces dan zal dit samen met het gekozen memorie product naar uw terug gestuurd worden.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!