Vingerafdruk sieraden

As-gedenksieraden met een vingerafdruk en as van uw dierbare

bijzondere herinnering

Een sieraad met een vingerafdruk is een hele bijzondere herinnering. Het legt de laatste aanraking met je naaste voor altijd vast zodat je die dicht bij je kunt dragen in een ring of als hanger aan een collier of als armband. Onze vingerafdruksieraden worden gemaakt met veel zorg, toewijding en de nieuwste technieken. Deze vingerafdrukkensieraden zijn voelbaar en persoonlijk.

As Creations bied tevens de mogelijkheid om de crematie-as van uw dierbare  of geliefde huisdier aan en sieraad toe te voegen zodat het een prachtig as-gedenksieraad zal worden.

Rhodium laag

Alle zilveren sieraden zijn voorzien van een rhodium laag. Onze sieraden worden daardoor niet zwart echter adviseren wij wel de sieraden af en toe te poetsen met een zilverdoek. Het aanleveren van de vingerafdruk kan zowel digitaal als op papier. Ook bieden we verschillende materiaal mogelijkheden zoals gerhodineerd zilver 925, wit goud, geel goud en rosé goud.

As Creations is zelf ook in het bezit van een vingerafdrukscanner zodat wij ook zelf een vingerafdruk kunnen maken van u om zo  daarbij de as van een dierbare of geliefde huisdier toe te kunnen voegen in uw eigen unieke persoonlijke vingerafdruk gedenksieraad.

Levertijd

De levertijd van de as-gedenksieraden zijn 3 tot 4 weken.

Enkele mogelijkheden

As Creations bied vele verschillende harskleuren aan die te combineren zijn me uw eigen as-gedenksieraad.

Heeft u interesse in een van deze producten, of heeft u gewoon een vraag over ons assortiment, bel of mail ons ons , of maak gebruik van ons Contactformulier.

 

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL