Werkwijze

Asverwerking en voorwaarden

Werkwijze & Voorwaarden

Afspraak

Vaak plannen we eerst een afspraak in onze showroom waar wij u graag helpen met het vinden van uw eigen unieke herinneringsproduct/sieraad/schilderij.

In ons gesprek gaan we het samen uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de crematie-as/haarlokjes/melktandjes/foto of andere tastbare herinneringen die u graag zou willen verwerken.

Heeft u het crematie-as nog niet opgehaald omdat deze pas een maand na de crematie wordt vrijgegeven door het crematorium, dan is het eventueel ook mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks naar ons stuurt of langs brengt.

De verwerkingstijd kan verschillen per product of sieraad. Wij hebben gemiddeld een verwerkingstermijn van 2 tot 4 weken.

Wij houden u het gehele verwerkingsproces op de hoogte via de ap of mail.

Wij bieden ook de mogelijkheid om crematie-as  te verwerken in een crematie-as schilderij. De crematie-as kan naar wens zicht en voelbaar zijn in het schilderij. Ook is het mogelijk de crematie-as zo te verwerken dat het over het gehele as-schilderij verspreid zal worden bijvoorbeeld in de onderlaag en zo zal dat dan samen komen in een mooi geheel. In onze 3D as-schilderijen is er ook een mogelijkheid om dingen toe te voegen zoals vlinder, harten, stars etc. Als de as eenmaal is verwerkt in het as-schilderij kan het daarna niet meer aangepast worden. Veel as is er niet nodig om uw as-schilderij uniek te maken een theelepel of eetlepel (afgestreken) is vaak voldoende. Ieder as-schilderij dat wij maken is bijzonder en uniek, nergens zult u een zelfde tegenkomen.

Als u iets speciaals in gedachten heeft dan staan wij hier ook voor open,  wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig tijdloos schilderij/sieraad of memorieproduct  aan te bieden.

Werkwijze

Bij As creations is het mogelijk uw tastbare herinnering te verwerken in een persoonlijk uniek sieraad of in één van onze memorieproducten. Wij vermengen crematie-as, melktandjes, stukjes stof, haarlokjes, foto’s, speciaal zand of echte bloemen uit een rouwstuk of bruidsboeket in onze As Creations hars. Als wij het crematie-as/ melktandjes/haartjes/stof/foto of bloemen eenmaal verwerkt hebben in het sieraad of memorie product kan deze niet meer aangepast worden.

Wij bieden de mogelijkheid om kleur, glitter, bedels of andere extra vulling naar wens toe te voegen aan uw gekozen sieraad. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Veel crematie-as hebben wij niet nodig om uw sieraad uniek te maken. 2 theelepels zijn voldoende. Het crematie-as wat overblijft sturen wij weer terug met uw tastbare sieraad/schilderij of memorie product.

Ons doel is een sieraad voor u te ontwerpen wat symbool staat voor de liefde tussen u en uw dierbare of geliefde huisdier. Ook vinden wij het belangrijk dat het betaalbaar is want iedereen heeft toch recht op een persoonlijk en tastbaar gedenksieraad.  Soms komt het ook wel voor dat iemand helemaal geen crematie-as meer heeft, dan kunt u er ook voor kiezen om een foto/ haarlokjes of melktandje te verwerken  in een uniek sieraad.

Bij elke bestelling maken wij een persoonlijke kaart die symbool staat voor het gemaakte sieraad/memorieproduct.

Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Verzenden

Al onze producten kunnen worden verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland zullen 6,95 Euro zijn inclusief track and trace code. Ook is het mogelijk uw product aangetekend te verzenden dan komen de kosten op 8,15 Euro.

Bij een bestelling boven de 100 euro ex verzendkosten zijn de verzendkosten voor rekening van As Creations.

Verzenden naar Belgie worden aangetekend verzonden met track and trace code De verzendkosten hiervan zijn 15,00 Euro.

Wensen

We bespreken uw wensen en wat u graag zou willen realiseren met de as van uw dierbare. In ons gesprek gaan we het uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de as. De as wordt na een maand na de crematie vrijgegeven door het crematorium en dan is het ook eventueel mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks aan ons levert.

Het ligt aan de wens van de klant hoelang het proces gaat duren. Voor bijvoorbeeld een as-schilderij is een gemiddelde verwerkingstijd van 4  tot 6 weken nodig. Ook is het mogelijk dat wij foto's maken tijdens de asverwerking. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en voorbeelden zodat er eerst goed gekeken kan worden naar de mogelijkheden die wij bieden.

Mogelijkheden

Wij bieden de volgende mogelijkheden op het gebied van asverwerking in het as-schilderij. De as kan naar wens zicht en voelbaar zijn in het schilderij. Ook is het mogelijk de as zo te verwerken dat het over het gehele as-schilderij verspreid zal worden bijvoorbeeld in de onderlaag en zo zal dat dan samen komen in een mooi geheel. In onze 3D as-schilderijen is er ook een mogelijkheid om dingen toe te voegen zoals vlinder, harten, stars etc.

Als de as eenmaal is verwerkt in het as-schilderij kan het daarna niet meer aangepast worden. Veel as is er niet nodig om uw as-schilderij uniek te maken een theelepel of eetlepel (afgestreken) is vaak voldoende. Ieder as-schilderij dat wij maken is bijzonder en uniek, nergens zult u een zelfde tegenkomen.

Als u iets speciaals in gedachten heeft dan staan wij hier ook voor open,  wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig tijdloos schilderij of memory product aan te bieden.

Algemene Voorwaarden

Prijzen van onze tastbare herinneringen

Al onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling

Wij vragen altijd een vooruitbetaling omdat het nog wel eens is voorgekomen dat klanten hun herinneringsproduct niet op komen halen of betalen. Het is bij een groot bedrag in overleg met As Creations ook mogelijk om 50% aan te betalen.

Levertermijn

Omdat As Creations alle producten voor u persoonlijk en met de hand gemaakt worden, hanteren wij standaard een levertijd van ca. 3 tot 4 weken, gerekend vanaf het moment dat wij de herinnering welke verwerkt mag worden bij ons is. Voor onze schilderijen geld een levertijd van 4 tot 6 weken.

Verzending

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de koper. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij van As Creations zorgen ervoor dat de bestelling goed en veilig verpakt wordt en leveren deze netjes af bij een vestiging van PostNL of via mircopakket. As Creations  is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Uw bestelling wordt te allen tijde door ons aangetekend verstuurd en u ontvangt de TRACK en TRACE code zodat u het pakket kunt volgen. Binnen een straal van 50 km binnen Deventer bezorgen wij de herinneringsschilderijen zelf. De verzendkosten van de herinneringsschilderijen zijn voor rekening van As Creations (Wadden eilanden uitgesloten).

Afhalen

As Creations bied ook de mogelijkheid om uw herinneringsproduct af te halen bij ons kantoor. Dit is echter alleen op afspraak. U kunt contact opnemen via het contactformulier, via ons telefoonnummer 06-82045878 of stuur een mail naar info@ascreations.nl. Ons kantoor bevind zich aan de Hoge Hondstraat 189, 7415 GB in Deventer.

Gebruiksaanwijzing

Wij geven het advies om uw memorie producten/schilderijen niet in de volle zon te hangen of te leggen i.v.m. verkleuring. Wij gebruiken speciale UV-filters in onze herinneringsproducten echter kunnen wij verkleuring niet geheel uitsluiten.

Handgemaakte objecten en sieraden

Achter onze handgemaakte objecten en sieraden ligt emotie en een uniek persoonlijk  verhaal. Alles wordt door ons zelf met de hand gemaakt. Kwaliteit en discretie wordt hierdoor gewaarborgd.

Wij werken altijd met één tastbare herinnering, vervolgens wij naar de volgende  persoonlijke herinnering gaan, zodat wij altijd weten  voor wie wij deze tastbare herinnering maken. Het gekozen product is uniek en voor u persoonlijk gemaakt. Dit houdt in dat er geen enkel object of sieraad hetzelfde zal zijn.

Garantie

Wij kunnen de sieraden en objecten niet retourneren omdat deze na wens zijn gemaakt en persoonlijk zullen zijn.

Het kan zijn dat het product qua kleur afwijkt van de foto’s op uw scherm, ze kunnen in het echt anders over komen.

Kleur van de crematie-as kan afwijken, elke as heeft een eigen samenstelling. Fijne crematie-as is vaak donkerder van kleur en de grovere stukjes zijn vaak licht van kleur.

Draag onze sieraden niet als u fysiek werk gaat verrichten, het kan namelijk voorkomen dat door de fysieke inspanning, de huid gaat zweten en daardoor de zuurgraad en het zout van ons lichaam het sieraad kan laten verkleuren/oxideren.

Al onze producten worden met de hand gemaakt, het kan soms zijn dat er oneffenheden in zitten zoals kleine luchtbelletjes

Douchen en zwemmen raden wij af met onze sieraden.

Kettingen worden er niet standaard bij  geleverd tenzij dat er specifiek vermeld staat bij het gekozen product.

Wij adviseren altijd een gedeelte as of haar voor u zelf te houden in geval van verlies of beschadigingen

Wij verwerken een uv- filter in onze producten toch kan het zijn dat het met de tijd iets kan verkleuren. Verkleuring komt meestal door het gebruik van parfum of het felle zonlicht.

Vermijd parfum op het product.

Pas op met chloorwater in zwembaden, wij adviseren de sieraden bij het zwemmen af te doen.

Langdurige blootstelling aan zonlicht, en een hoge temperatuur kan het sieraad/product veranderen

Leg daarom uw gekozen sieraad of object nooit in de felle zon maar bewaar deze op een donkere plek, niet in een vochtige ruimte of kamer.

Pas op met schoonmaakmiddelen.

Onze hars is waterbestendig echter kan zweet, zouten, schoonmaakmiddelen, zeep, chloor, parfum, of zuur onze sieraden aantasten.

Wij willen u erop attenderen dat zich altijd een situatie kan voordoen waardoor een sieraad of nog erger verloren kan raken. Zo ook uw persoonlijke gedenksieraad. Wij adviseren u altijd om te allen tijde een kleine hoeveelheid crematie-as, melktandjes, haartjes of stof te bewaren.

Omdat ik niet kan controleren hoe er met onze sieraden wordt omgegaan is het wel van belang te weten dat wij van As Creations om die reden geen garantie kunnen op onze sieraden en memorieproducten.

Naast de verwerking van as van uw dierbare verwerken wij ook de as van uw geliefde huisdier tot een eeuwige herinnering.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -17.00 uur
Zaterdag en avond is mogelijk op afspraak

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL
error: Inhoud is copy protected!!