Werkwijze

Asverwerking en voorwaarden

Werkwijze & Voorwaarden

Afspraak

Eerst maken we een afspraak, dat mag persoonlijk op ons kantoor. Echter als dat niet mogelijk is dan bespreken wij de details van de asverwerking op een andere manier, zoals telefonisch of per email.

Wensen

We bespreken uw wensen en wat u graag zou willen realiseren met de as van uw dierbare. In ons gesprek gaan we het uitgebreid hebben over de mogelijkheden en dan ontvangen wij al graag de as. De as wordt na een maand na de crematie vrijgegeven door het crematorium en dan is het ook eventueel mogelijk dat uw uitvaartverzorger of het crematorium het rechtstreeks aan ons levert.

Het ligt aan de wens van de klant hoelang het proces gaat duren. Voor bijvoorbeeld een as-schilderij is een gemiddelde verwerkingstijd van 4  tot 6 weken nodig. Ook is het mogelijk dat wij foto's maken tijdens de asverwerking. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en voorbeelden zodat er eerst goed gekeken kan worden naar de mogelijkheden die wij bieden.

Mogelijkheden

Wij bieden de volgende mogelijkheden op het gebied van asverwerking in het as-schilderij. De as kan naar wens zicht en voelbaar zijn in het schilderij. Ook is het mogelijk de as zo te verwerken dat het over het gehele as-schilderij verspreid zal worden bijvoorbeeld in de onderlaag en zo zal dat dan samen komen in een mooi geheel. In onze 3D as-schilderijen is er ook een mogelijkheid om dingen toe te voegen zoals vlinder, harten, stars etc.

Als de as eenmaal is verwerkt in het as-schilderij kan het daarna niet meer aangepast worden. Veel as is er niet nodig om uw as-schilderij uniek te maken een theelepel of eetlepel (afgestreken) is vaak voldoende. Ieder as-schilderij dat wij maken is bijzonder en uniek, nergens zult u een zelfde tegenkomen.

Als u iets speciaals in gedachten heeft dan staan wij hier ook voor open,  wij zijn er tenslotte voor om u een prachtig tijdloos schilderij of memory product aan te bieden.

Algemene Voorwaarden

Prijzen van onze tastbare herinneringen

Al onze getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling

Wij vragen altijd een vooruitbetaling omdat het nog wel eens is voorgekomen dat klanten hun herinneringsproduct niet op komen halen of betalen. Het is bij een groot bedrag in overleg met As Creations ook mogelijk om 50% aan te betalen.

Levertermijn

Omdat As Creations alle producten voor u persoonlijk en met de hand gemaakt worden, hanteren wij standaard een levertijd van ca. 3 tot 4 weken, gerekend vanaf het moment dat wij de herinnering welke verwerkt mag worden bij ons is. Voor onze schilderijen geld een levertijd van 4 tot 6 weken.

Verzending

Verzendkosten zijn in alle gevallen voor de koper. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij van As Creations zorgen ervoor dat de bestelling goed en veilig verpakt wordt en leveren deze netjes af bij een vestiging van PostNL of via mircopakket. As Creations  is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Uw bestelling wordt te allen tijde door ons aangetekend verstuurd en u ontvangt de TRACK en TRACE code zodat u het pakket kunt volgen. Binnen een straal van 50 km binnen Deventer bezorgen wij de herinneringsschilderijen zelf. De verzendkosten van de herinneringsschilderijen zijn voor rekening van As Creations (Wadden eilanden uitgesloten).

Afhalen

As Creations bied ook de mogelijkheid om uw herinneringsproduct af te halen bij ons kantoor. Dit is echter alleen op afspraak. U kunt contact opnemen via het contactformulier, via ons telefoonnummer 06-82045878 of stuur een mail naar info@ascreations.nl. Ons kantoor bevind zich aan de Hoge Hondstraat 189, 7415 GB in Deventer.

Gebruiksaanwijzing

Wij geven het advies om uw memorie producten/schilderijen niet in de volle zon te hangen of te leggen i.v.m. verkleuring. Wij gebruiken speciale UV-filters in onze herinneringsproducten echter kunnen wij verkleuring niet geheel uitsluiten.

Handgemaakte objecten en sieraden

Achter onze handgemaakte objecten en sieraden ligt emotie en een uniek persoonlijk  verhaal. Alles wordt door ons zelf met de hand gemaakt. Kwaliteit en discretie wordt hierdoor gewaarborgd.

Wij werken altijd met één tastbare herinnering, vervolgens wij naar de volgende  persoonlijke herinnering gaan, zodat wij altijd weten  voor wie wij deze tastbare herinnering maken. Het gekozen product is uniek en voor u persoonlijk gemaakt. Dit houdt in dat er geen enkel object of sieraad hetzelfde zal zijn.

Garantie

Wij kunnen de sieraden en objecten niet retourneren omdat deze na wens zijn gemaakt en persoonlijk zullen zijn.

Het kan zijn dat het product qua kleur afwijkt van de foto’s op uw scherm, ze kunnen in het echt anders over komen.

Kettingen worden er niet standaard bij  geleverd tenzij dat er specifiek vermeld staat bij het gekozen product.

Wij adviseren altijd een gedeelte as of haar voor u zelf te houden in geval van verlies of beschadigingen

Wij verwerken een uv- filter in onze producten toch kan het zijn dat het met de tijd iets kan verkleuren. Verkleuring komt meestal door het gebruik van parfum of het felle zonlicht.

Wij geven garantie op onze producten, maar wij vragen u wel rekening te houden met de volgende punten:

Geen parfum op het product spuiten. Onze producten zijn waterbestending, u kunt er gerust mee onder de douche. Pas op met chloorwater in zwembaden, wij adviseren de sieraden bij het zwemmen af te doen. Leg u gekozen sieraad of object nooit in de felle zon! Pas op met schoonmaakmiddelen. Als u een object buiten wilt neerzetten laat het ons dan even weten dan passen wij onze hars hierop aan.

Wij geven geen garantie op draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik.

Naast de verwerking van as van uw dierbare verwerken wij ook de as van uw geliefde huisdier tot een eeuwige herinnering.

Showroom (op afspraak)

Arnhemstraat 6
7418 CL  Deventer
Tel: 06 - 8204 5878

Kantoor

Hoge Hondstraat 189
7415 GB  Deventer
info@ascreations.nl

KvK: 71307052
BTW nr: NL136795730B01

Onze Klantenservice is telefonisch bereikbaar van:

ma t/m vr: 10:00 -18:00 uur
zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Het is ook mogelijk om na 18.00 uur een afspraak te plannen.

-PRIVACYVERKLARING-

ascreations.nl - Copyright © 2018 ITHH.NL